Kokoonpano

Erikoisosaamistamme on elektroniikan, vaaitusautomaation, hydrauliikan ja pneumatiikan yhdistäminen valmiiseen tuotteeseen.
Pyydä tarjous

Kokoonpano-osastomme on erikoistunut yhdistämään elektroniikkaa, vaaitusautomaatiota, hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa valmiiseen tuotteeseen. Tarjoamme kokoonpanopalveluja erikseen tai osana kokonaispalvelukonseptiamme.

Katso muut palvelumme

Erikoisosaamistamme on teknisesti vaativien koneenosien monivaiheinen valmistaminen.

Erikoisosaamistamme on yli 3 mm:n vahvuisten teräs- ja rautalevyjen jalostaminen.

Erikoisosaamistamme on lasikuula-, teräsrae- ja hiekkapuhallus sekä märkämaalaus.

HYÖDYNNÄ KOKOON­PANO­KOKEMUS­TAMME

01

Oikea-aikaiset
toimitukset

Panostamme asiakkaidemme oikea-aikaisiin toimituksiin. Kokonaispalvelukonseptimme on asiakkaalle helppo ja turvallinen valinta: tuotteet tulevat varmasti ajallaan.

02

Poikkeuksellista
laatua

Yli 70 vuoden kokemuksemme alalta tuottaa asiakkaille poikkeuksellista laatua. Olemme niittäneet mainetta erityisesti hitsauspalvelujen osaamisen ja laadun suhteen.

03

Pitkäkestoisia
kumppanuuksia

Osa tyytyväisistä asiakkaistamme on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo vuosikymmeniä. Tiivis yhteistyö ja asiakaslähtöinen ajattelutapa varmistavat, että teemme aina parhaamme auttaaksemme yritystäsi menestymään.

REFERENSSIT

Aktiivisena ja joustavana kumppanina päätavoitteemme on auttaa yritystäsi menestymään. Teemme tiiviistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, ja tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia. Osa tyytyväisistä kumppaneistamme on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo vuosikymmeniä.

Varaa ilmainen konsultaatio

Oletko kiinnostunut keskustelemaan palveluistamme tarkemmin? Haluatko pyytää tarjouksen? Ole yhteydessä meihin täyttämällä alla oleva lomake!

KK slash PP slash VVVV
Huomaa, että vahvistamme haluamasi päivämäärän sähköpostitse. Saat kokouslinkin vahvistamaasi tapaamisajankohtana antamaasi sähköpostiosoitteeseen
 
 
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Matias Österberg

CEO