Montering

Vi är specialiserade på att kombinera elektronik, vägningsautomatik, hydraulik och pneumatik till en färdig produkt.
Begär ett erbjudande

Vår monteringsavdelning är specialiserad på att kombinera elektronik, vägningsautomatik, hydraulik och pneumatik till en färdig produkt. Vi erbjuder huvudsakligen monteringstjänster som en del av vårt heltäckande koncept.

Se våra andra tjänster

Specialiserade på flerfastillverkning av tekniskt krävande mekaniska delar.

Specialiserade på flerfastillverkning av tekniskt krävande mekaniska delar.

Specialiserade på blästring med glaskula, stålkula och sand samt våtmålning.

UTNYTTJA VÅR MONTERINGSERFARENHET

01

Leveranser
i tid

Att leverera i tid till våra kunder är prioriterat hos oss. Vårt heltäckande koncept är ett enkelt och säkert val för kunderna, som kan lita på att de får sina produkter i tid.

02

Exceptionell
kvalitet

Vår över 70 år långa erfarenhet i branschen manifesteras i exceptionell kvalitet för våra kunder. Vi är särskilt kända för vårt kunnande och vår kvalitet inom svetstjänster.

03

Långsiktiga
partnerskap

Vissa av våra nöjda kunder har varit hos oss i årtionden. Ett nära samarbete och ett kundorienterat tänkesätt fungerar som en garant för att vi alltid gör vårt bästa för att hjälpa ert företag att lyckas.

VÅRA REFERENSER

Som en aktiv och flexibel partner är vårt huvudmål att hjälpa ert företag att lyckas. Vårt mål är att etablera långsiktiga samarbeten i nära samarbete med våra kunder. Vissa av våra nöjda partner har varit hos oss i årtionden.

Boka en kostnadsfri konsultation

Intresserad av att diskutera våra tjänster mer detaljerat? Vill du ha en offert? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan!

DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Observera att vi kommer att bekräfta ditt önskade datum via e-post. Du kommer att få en möteslänk vid den bekräftade mötestiden i den e-postadress du har angett
 
 
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Matias Österberg

VD