WEL-MACH OY AB

on Vaasassa toimiva monikansallisten yritysten alihankintaan erikoistunut konepaja.

Vuonna 1948 perustetulla yrityksellä on yli 70 vuoden vahva kokemus alalta. Olemme perheyritys, jonka henkilökunta on alan huippuosaajia.
0 +
Wel-Machin 7 000 neliön tilat ovat hyvin varusteltuja kaikenkokoisten hankkeiden toteuttamiseen. Kokonaispalvelukonseptimme avulla saat meiltä kaikki hitsaus-, koneistus-, pintakäsittely ja kokoonpanopalvelut helposti saman katon alta.
0
Välitämme ympäristöstä, ja pyrimme jatkuvasti rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta. Yhteensä 1 250 aurinkopaneelia tuottaa 10 prosenttia tilojemme vuotuisesta sähkönkulutuksesta.
0 %

Erikoisosaamistamme on yli 3 mm:n vahvuisten teräs- ja rautalevyjen jalostaminen.

Erikoisosaamistamme on teknisesti vaativien koneenosien monivaiheinen valmistaminen.

Erikoisosaamistamme on elektroniikan, vaaitusautomaation, hydrauliikan ja pneumatiikan yhdistäminen valmiiseen tuotteeseen.

Erikoisosaamistamme on lasikuula-, teräsrae- ja hiekkapuhallus sekä märkämaalaus.

Mitä uutta
Wel-Machilta löytyy?

Kehitymme, teemme yhteistyötä ja pyrimme jatkuvasti eteenpäin. Tutustu yrityksen uusimpiin uutisiin!

Wel-Mach invests in led lighting in our production facilities

Wel-Mach has ordered a turnkey delivery of led lighting for our production facilities. We will achieve significant cost reductions through energy efficiency and a long life time of the luminaires and most importantly it will reduce our carbon footprint caused by our lightning solution by

Read More

SERTIFIOITUA OSAAMISTA

Wel-Mach Oy Ab on ympäristö- ja laatusertifioitu kumppani.

Joustavuus, oikea asenne ja resurssit yhdistettynä asiantuntemukseen takaavat asiakkaillemme laadukkaan ja oikea-aikaisen toimituksen.

HYÖDYNNÄ VAHVUUKSIAMME

01

Oikea-aikaiset
toimitukset

Panostamme asiakkaidemme oikea-aikaisiin toimituksiin. Kokonaispalvelukonseptimme on asiakkaalle helppo ja turvallinen valinta: tuotteet tulevat varmasti ajallaan.

02

Poikkeuksellista
laatua

Yli 70 vuoden kokemuksemme alalta tuottaa asiakkaille poikkeuksellista laatua. Olemme niittäneet mainetta erityisesti hitsauspalvelujen osaamisen ja laadun suhteen.

03

Pitkäkestoisia
kumppanuuksia

Osa tyytyväisistä asiakkaistamme on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo vuosikymmeniä. Tiivis yhteistyö ja asiakaslähtöinen ajattelutapa varmistavat, että teemme aina parhaamme auttaaksemme yritystäsi menestymään.

USEIDEN KANSAINVÄLISTEN YRITYSTEN LUOTETTU KUMPPANI

Asiakastarinat

Kehitymme, teemme yhteistyötä ja pyrimme jatkuvasti eteenpäin. Tutustu yrityksen uusimpiin asiakastarinoihin!

Greenbay Marine Ltd Ab

”Greenbay Marine valmistaa alumiiniveneitä, ja meillä on kokemusta niin ensiluokkaisista jahdeista kuin autoteollisuudestakin. Wel-Mach on yhteistyökumppanimme 35-jalkaisten Force10-veneiden runkohitsauksessa. Osaavia hitsaajia on vaikea löytää, joten ajattelimme, että olisi fiksua ulkoistaa tämä osa prosessistamme. Löysimme Wel-Machin, kun etsimme hitsauskumppania läheltä omaa pääkonttoriamme. Tuotteemme oli uusi, ja

Lue lisää

Logset Oy

”Logset valmistaa metsäkoneita ammattilaisille. Wel-Mach tuottaa koneillemme erilaisia komponentteja, esimerkiksi harvesteripäiden metallirunkoja. Olemme tehneet yhteistyötä Wel-Machin kanssa yli 15 vuotta. Pystymme keskustelemaan ja tekemään suunnitelmia tiiviissä yhteistyössä ja jopa tarvittaessa vierailemaan Wel-Machin pääkonttorissa, minkä vuoksi voimme kehittää yhdessä kustannustehokkaita ratkaisuja. Wel-Mach tekee yhteistyöstä helppoa. Haluan

Lue lisää

Varaa ilmainen konsultaatio

Oletko kiinnostunut keskustelemaan palveluistamme tarkemmin? Haluatko pyytää tarjouksen? Ole yhteydessä meihin täyttämällä alla oleva lomake!

Huomaa, että vahvistamme haluamasi päivämäärän sähköpostitse. Saat kokouslinkin vahvistamaasi tapaamisajankohtana antamaasi sähköpostiosoitteeseen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Matias Österberg

CEO

Ota yhteyttä

Luotettava kauppakumppani.
Sertifioitu ammattilainen.

MATIAS ÖSTERBERG
Toimitusjohtaja

MARTTI LANTTO

Tuotanto johtaja