Referenssit

Yli 70 vuotta kestäneen toimintamme aikana olemme työskennelleet useiden eri kansainvälisten yritysten kanssa. Osa tyytyväisistä asiakkaistamme on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo vuosikymmeniä.

Asiakas on kumppani

Aktiivisena ja joustavana kumppanina päätavoitteemme on auttaa yritystäsi menestymään. Teemme tiiviistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, ja tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita ja helppoja ratkaisuja. Tämä on yksi syy, miksi olemme panostaneet kokonaispalvelukonseptin kehittämiseen, jossa hitsaus-, koneistus-, pintakäsittely- ja kokoonpanopalvelut ovat helposti saatavilla saman katon alta.

Useiden kansainvälisten yritysten luotettu kumppani

Teemme yhteistyötä kansainvälisten ja kotimaisten yritysten kanssa, jotka kaipaavat laadukkaita ratkaisuja oikea-aikaisilla toimituksilla. Yhteistyö kanssamme on avointa ja rehellistä: luottamus, vahva osaaminen ja laatu ovat sanoja, jotka kuvaavat Wel-Machia osuvasti.

Christian Westeråker, Logset Oy

”Logset valmistaa metsäkoneita ammattilaisille. Wel-Mach tuottaa koneillemme erilaisia komponentteja, esimerkiksi harvesteripäiden metallirunkoja. Olemme tehneet yhteistyötä Wel-Machin kanssa yli 15 vuotta.

Pystymme keskustelemaan ja tekemään suunnitelmia tiiviissä yhteistyössä ja jopa tarvittaessa vierailemaan Wel-Machin pääkonttorissa, minkä vuoksi voimme kehittää yhdessä kustannustehokkaita ratkaisuja. Wel-Mach tekee yhteistyöstä helppoa. Haluan korostaa erityisesti joustavuutta, sillä toisinaan alkuperäisiin suunnitelmiin on tehtävä muutoksia. Wel-Mach hoitaa muutokset erittäin joustavasti ja tehokkaasti: se on yritys, joka pystyy tarvittaessa tarjoamaan nopeita päätöksiä ja ratkaisuja asiakkaan etua ajatellen.

Olemme työskennelleet Wel-Machin kanssa pitkään, joten luonnollisesti matkassa on ollut mutkiakin. Meille on erittäin tärkeää, että pitkäaikaisissa kumppanuuksissa kyetään pohtimaan kehityskohteita ja palautetta. Wel-Mach on aina korjannut asiat tehokkaasti ja onnistuneesti, jos jokin ei ole sujunut suunnitellusti. Tätä avointa ja kehitysmyönteistä toimintatapaa ei voi kuin arvostaa!”

Kennet Strand, Greenbay Marine Ltd Ab

”Greenbay Marine valmistaa alumiiniveneitä, ja meillä on kokemusta niin ensiluokkaisista jahdeista kuin autoteollisuudestakin. Wel-Mach on yhteistyökumppanimme 35-jalkaisten Force10-veneiden runkohitsauksessa.

Osaavia hitsaajia on vaikea löytää, joten ajattelimme, että olisi fiksua ulkoistaa tämä osa prosessistamme. Löysimme Wel-Machin, kun etsimme hitsauskumppania läheltä omaa pääkonttoriamme. Tuotteemme oli uusi, ja meille oli tärkeää löytää kumppani, jonka luona voisimme käydä tarpeen tullen henkilökohtaisesti. Wel-Mach osoittautui erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi, ja yhdessä olemme kehittäneet kustannustehokkaan yhteistyöprosessin.

Tuotteemme hinta loppuasiakkaalle on varsin korkea, mikä tarkoittaa, että hitsauslaadun on oltava poikkeuksellisen hyvää ja tarkkaa. Wel-Mach on aina vastannut odotuksiamme, ja me olemme olleet erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Arvostan myös Wel-Machin joustavuutta: he ovat aina tehneet parhaansa auttaakseen meitä äkillisissä ja odottamattomissakin tilanteissa. Tuotantokapasiteettimme on määrällisesti mitattuna melko pieni, mutta minusta on aina tuntunut, että olemme Wel-Machille arvostettu ja tärkeä asiakas.

Wel-Machissa on perheyrityksen hyvä ilmapiiri, ja päätöksentekijät tietävät, mitä pajalla tapahtuu. Muun muassa tämän vuoksi kommunikointi Wel-Machin kanssa on helppoa: kaikki vastaukset saa yleensä yhdellä puhelinsoitolla.”

Varaa ilmainen konsultaatio

Oletko kiinnostunut keskustelemaan palveluistamme tarkemmin? Haluatko pyytää tarjouksen? Ole yhteydessä meihin täyttämällä alla oleva lomake!

KK slash PP slash VVVV
Huomaa, että vahvistamme haluamasi päivämäärän sähköpostitse. Saat kokouslinkin vahvistamaasi tapaamisajankohtana antamaasi sähköpostiosoitteeseen
 
 
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Matias Österberg

CEO