Pintakäsittely

Tarjoamme pintakäsittelyvaihtoehtoja asiakkaan tarpeiden mukaan: lasikuulapuhallus, teräsraepuhallus, hiekkapuhallus ja märkämaalaus.
Pyydä tarjous

Tarjoamme pintakäsittelypalveluja erikseen tai osana kokonaispalvelukonseptiamme.

 

Lasipallopuhallus a on nopea ja tehokas pintakäsittely- ja puhdistustoimenpide, jolla saa erinomaisen pinnan. Teemme lasipallopuhallusta Vacublast ERA -puhaltimella. Puhallushuoneen tilavuus on 258 m³ (s: 10,0 m / l: 6,0 m / k: 4,3 m). Puhalluksessa 0,2 mm:n lasikuitupalloja puhalletaan noin 10m²/t -nopeudella, riippuen osan koosta.

PINNAN OMINAISUUDET:

  • Erinomainen mattapinta
  • Puhalletun pinnan karheus riippuu materiaalin ominaisuuksista
  • Pinnan kovuus kasvaa kylmäkäsittelyn myötä
  • Puhallus ei kuluta osan pintaa 

LASIPALLOPUHALLUS SOVELTUU MONENLAISILLE MATERIAALEILLE:

  • ruostumaton teräs
  • alumiini
  • messinki ja kupari
  • rauta
  • magnesiumpohjaiset kevytmetallit
  • kumi ja lasi

Katso muut palvelumme

Erikoisosaamistamme on yli 3 mm:n vahvuisten teräs- ja rautalevyjen jalostaminen.

Erikoisosaamistamme on teknisesti vaativien koneenosien monivaiheinen valmistaminen.

Erikoisosaamistamme on elektroniikan, vaaitusautomaation, hydrauliikan ja pneumatiikan yhdistäminen valmiiseen tuotteeseen.

HYÖDYNNÄ PINTA­KÄSITTELY­KOKEMUS­TAMME

01

Oikea-aikaiset
toimitukset

Panostamme asiakkaidemme oikea-aikaisiin toimituksiin. Kokonaispalvelukonseptimme on asiakkaalle helppo ja turvallinen valinta: tuotteet tulevat varmasti ajallaan.

02

Poikkeuksellista
laatua

Yli 70 vuoden kokemuksemme alalta tuottaa asiakkaille poikkeuksellista laatua. Olemme niittäneet mainetta erityisesti hitsauspalvelujen osaamisen ja laadun suhteen.

03

Pitkäkestoisia
kumppanuuksia

Osa tyytyväisistä asiakkaistamme on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo vuosikymmeniä. Tiivis yhteistyö ja asiakaslähtöinen ajattelutapa varmistavat, että teemme aina parhaamme auttaaksemme yritystäsi menestymään.

REFERENSSIT

Aktiivisena ja joustavana kumppanina päätavoitteemme on auttaa yritystäsi menestymään. Teemme tiiviistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, ja tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia. Osa tyytyväisistä kumppaneistamme on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo vuosikymmeniä.

Varaa ilmainen konsultaatio

Oletko kiinnostunut keskustelemaan palveluistamme tarkemmin? Haluatko pyytää tarjouksen? Ole yhteydessä meihin täyttämällä alla oleva lomake!

Huomaa, että vahvistamme haluamasi päivämäärän sähköpostitse. Saat kokouslinkin vahvistamaasi tapaamisajankohtana antamaasi sähköpostiosoitteeseen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Matias Österberg

CEO