Hitsaus

Olemme erityisen tunnettuja laadukkaista hitsauspalveluista, ja erikoisosaamistamme on yli 3 mm:n vahvuisten teräs- ja rautalevyjen jalostaminen.
Pyydä tarjous

Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta hitsaustyöstämme, ja erikoisosaamistamme on yli 3 mm:n vahvuisten teräs- ja rautalevyjen jalostaminen. Käsittelemme esimerkiksi tavallista terästä, ruostumatonta terästä ja muita erikoisteräksiä. Tarjoamme hitsauspalveluja erikseen tai osana kokonaispalvelukonseptiamme.

Hitsausosastomme on sertifioitu EN 3834-2 -hitsauslaatustandardin mukaan. Meillä on käynnissä SFS-EN 1090-1+A1 -standardin mukainen sertifiointiprosessi.

Käytössämme ovat mm.:

  • CNC-särmäyskoneet
  • CNC-ohjattu vannesaha
  • Mig-, Mag- ja Tig-hitsauslaitteet
  • hydraulinen mankeli (nelirullainen, 8/2000)
  • levyleikkuri 10/4300
  • Fanuc-hitsausrobottisolu
  • lasikuula-, hiekka- ja rautakuulapuhalluslaitteet

Katso muut palvelumme

Erikoisosaamistamme on teknisesti vaativien koneenosien monivaiheinen valmistaminen.

Erikoisosaamistamme on lasikuula-, teräsrae- ja hiekkapuhallus sekä märkämaalaus.

Erikoisosaamistamme on elektroniikan, vaaitusautomaation, hydrauliikan ja pneumatiikan yhdistäminen valmiiseen tuotteeseen.

HYÖDYNNÄ HITSAUS­KOKEMUS­TAMME

01

Oikea-aikaiset
toimitukset

Panostamme asiakkaidemme oikea-aikaisiin toimituksiin. Kokonaispalvelukonseptimme on asiakkaalle helppo ja turvallinen valinta: tuotteet tulevat varmasti ajallaan.

02

Poikkeuksellista
laatua

Yli 70 vuoden kokemuksemme alalta tuottaa asiakkaille poikkeuksellista laatua. Olemme niittäneet mainetta erityisesti hitsauspalvelujen osaamisen ja laadun suhteen.

03

Pitkäkestoisia
kumppanuuksia

Osa tyytyväisistä asiakkaistamme on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo vuosikymmeniä. Tiivis yhteistyö ja asiakaslähtöinen ajattelutapa varmistavat, että teemme aina parhaamme auttaaksemme yritystäsi menestymään.

REFERENSSIT

Aktiivisena ja joustavana kumppanina päätavoitteemme on auttaa yritystäsi menestymään. Teemme tiiviistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, ja tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia. Osa tyytyväisistä kumppaneistamme on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo vuosikymmeniä.

Varaa ilmainen konsultaatio

Oletko kiinnostunut keskustelemaan palveluistamme tarkemmin? Haluatko pyytää tarjouksen? Ole yhteydessä meihin täyttämällä alla oleva lomake!

Huomaa, että vahvistamme haluamasi päivämäärän sähköpostitse. Saat kokouslinkin vahvistamaasi tapaamisajankohtana antamaasi sähköpostiosoitteeseen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Matias Österberg

CEO