Referenser

Under våra över 70 år i branschen har vi arbetat med en mängd olika internationella företag. Några av våra nöjda kunder har arbetat med oss i årtionden.

Vår partnerskapsmentalitet

Som en aktiv och flexibel partner är vårt huvudmål att hjälpa ert företag att lyckas. Vårt mål är att etablera långsiktiga samarbeten i nära samarbete med våra kunder. Vi vill erbjuda våra kunder förstklassiga tjänster och enkla lösningar. Detta är en av anledningarna till att vi har satsat på att utveckla vårt heltäckande koncept med vilket tjänster för svetsning, bearbetning, ytbehandling och montering enkelt kan tillhandahållas på en och samma plats.

Olika internationella företag förlitar sig på oss

Vi samarbetar med internationella och inhemska företag som söker förstklassiga lösningar med leveranser i tid. Samarbetet med oss är öppet och ärligt: förtroende, stark kompetens och kvalitet är några av de ord på ett bra sätt beskriver Wel-Mach.

Christian Westeråker, Logset Oy

”På Logset tillverkar vi skogsmaskiner för yrkesproffs. Wel-Mach tillverkar olika komponenter till våra maskiner, inklusive metallramverk till våra skördaraggregat. Vi har samarbetat med Wel-Mach i över 15 år.

Eftersom vi kan diskutera och utforma ritningar i nära samarbete, eller vid behov till och med besöka Wel-Machs huvudkontor, kan vi skapa kostnadseffektiva lösningar tillsammans. Wel-Mach gör samarbetet enkelt. Flexibiliteten är något jag vill betona, eftersom man ibland behöver göra ändringar i de ursprungliga planerna. Wel-Mach klarar av sådana ändringar på ett mycket flexibelt och effektivt sätt: de är den typ av företag som vid behov kan fatta beslut och leverera lösningar snabbt, med kundens bästa i åtanke.

Vi har samarbetat med Wel-Mach länge, och då är det naturligt att vi vid några tillfällen har stött på problem längs vägen. Förmågan att reflektera över förbättringsbehov och feedback är något mycket viktigt för oss i våra långsiktiga partnerskap. Wel-Mach har alltid löst saker på ett effektivt och bra sätt när saker och ting inte har gått som planerat. Detta öppna och utvecklingsinriktade arbetssätt är något vi uppskattar!”

Kennet Strand, Greenbay Marine Ltd Ab

”På Greenbay Marine använder vi våra erfarenheter av premiumbåtar och bilindustri för att tillverka aluminiumbåtar. Wel-Mach är vår partner inom skrovsvetsning för våra 35 fot långa Force10-båtar.

Eftersom riktigt duktiga svetsare är svåra att hitta kände vi att det skulle vara smart att lägga ut denna del av vår process på entreprenad. Vi hittade Wel-Mach när vi letade efter en svetspartner nära vårt eget huvudkontor. Vi hade en ny produkt och det var viktigt för oss att ha en partner som vi vid behov kunde besöka personligen. Wel-Mach visade sig vara en bra partner och tillsammans har vi utvecklat en kostnadseffektiv samarbetsprocess.

Vår produkt ligger ganska högt i pris för slutkunden, vilket innebär att svetskvaliteten måste vara exceptionell och exakt. Wel-Mach har alltid infriat våra förväntningar, och vi är mycket nöjda med resultatet av deras arbete. Jag uppskattar också den flexibilitet Wel-Mach har uppvisat – de har alltid gjort sitt bästa för att hjälpa oss även när plötsliga och oväntade behov uppstått. Vi har en ganska liten produktionskapacitet i antal, men jag har alltid känt att vi är en viktig kund och är prioriterade hos Wel-Mach.

Wel-Mach har den där fantastisk atmosfären hos ett familjeföretag och de människor som fattar beslut vet verkligen vad som händer på fabriksgolvet. Detta är en av anledningarna till att det är lätt att kommunicera med Wel-Mach: du kan oftast få alla svar du behöver med bara ett telefonsamtal.”

Boka en kostnadsfri konsultation

Intresserad av att diskutera våra tjänster mer detaljerat? Vill du ha en offert? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan!

DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Observera att vi kommer att bekräfta ditt önskade datum via e-post. Du kommer att få en möteslänk vid den bekräftade mötestiden i den e-postadress du har angett
 
 
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Matias Österberg

CEO