Greenbay Marine Ltd Ab

Greenbay Marine valmistaa alumiiniveneitä, ja meillä on kokemusta niin ensiluokkaisista jahdeista kuin autoteollisuudestakin. Wel-Mach on yhteistyökumppanimme 35-jalkaisten Force10-veneiden runkohitsauksessa.

Osaavia hitsaajia on vaikea löytää, joten ajattelimme, että olisi fiksua ulkoistaa tämä osa prosessistamme. Löysimme Wel-Machin, kun etsimme hitsauskumppania läheltä omaa pääkonttoriamme. Tuotteemme oli uusi, ja meille oli tärkeää löytää kumppani, jonka luona voisimme käydä tarpeen tullen henkilökohtaisesti. Wel-Mach osoittautui erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi, ja yhdessä olemme kehittäneet kustannustehokkaan yhteistyöprosessin.

Tuotteemme hinta loppuasiakkaalle on varsin korkea, mikä tarkoittaa, että hitsauslaadun on oltava poikkeuksellisen hyvää ja tarkkaa. Wel-Mach on aina vastannut odotuksiamme, ja me olemme olleet erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Arvostan myös Wel-Machin joustavuutta: he ovat aina tehneet parhaansa auttaakseen meitä äkillisissä ja odottamattomissakin tilanteissa. Tuotantokapasiteettimme on määrällisesti mitattuna melko pieni, mutta minusta on aina tuntunut, että olemme Wel-Machille arvostettu ja tärkeä asiakas.

Wel-Machissa on perheyrityksen hyvä ilmapiiri, ja päätöksentekijät tietävät, mitä pajalla tapahtuu. Muun muassa tämän vuoksi kommunikointi Wel-Machin kanssa on helppoa: kaikki vastaukset saa yleensä yhdellä puhelinsoitolla.”