Logset Oy

Logset valmistaa metsäkoneita ammattilaisille. Wel-Mach tuottaa koneillemme erilaisia komponentteja, esimerkiksi harvesteripäiden metallirunkoja. Olemme tehneet yhteistyötä Wel-Machin kanssa yli 15 vuotta.

Pystymme keskustelemaan ja tekemään suunnitelmia tiiviissä yhteistyössä ja jopa tarvittaessa vierailemaan Wel-Machin pääkonttorissa, minkä vuoksi voimme kehittää yhdessä kustannustehokkaita ratkaisuja. Wel-Mach tekee yhteistyöstä helppoa. Haluan korostaa erityisesti joustavuutta, sillä toisinaan alkuperäisiin suunnitelmiin on tehtävä muutoksia. Wel-Mach hoitaa muutokset erittäin joustavasti ja tehokkaasti: se on yritys, joka pystyy tarvittaessa tarjoamaan nopeita päätöksiä ja ratkaisuja asiakkaan etua ajatellen.

Olemme työskennelleet Wel-Machin kanssa pitkään, joten luonnollisesti matkassa on ollut mutkiakin. Meille on erittäin tärkeää, että pitkäaikaisissa kumppanuuksissa kyetään pohtimaan kehityskohteita ja palautetta. Wel-Mach on aina korjannut asiat tehokkaasti ja onnistuneesti, jos jokin ei ole sujunut suunnitellusti. Tätä avointa ja kehitysmyönteistä toimintatapaa ei voi kuin arvostaa!”