Svetsning

Vi är särskilt kända för kvaliteten på vårt svetsarbete och är specialiserade på bearbetning över 3 mm tjockt järn och stål.
Begär ett erbjudande

Vi är kända för vårt förstklassiga svetsarbete och är specialiserade på bearbetning av över 3 mm tjockt järn och stål. Vi kan bearbeta material standardstål, rostfritt stål och andra specialstål. Vi erbjuder svetstjänster separat eller som en del av vårt heltäckande koncept.

Vår svetsavdelning är certifierad i enlighet med svetskvalitetssystemet SFS EN ISO 3834-2. Vi håller för närvarande på att bli certifierade i enlighet med standarden SFS-EN 1090-1+A1.

Vår maskinpark inbegriper till exempel:

  • CNC-bockningsmaskiner
  • CNC-styrd bandsåg
  • Mig-, Mag- och Tig-svetsmaskiner
  • Hydrauliska plåtvalsmaskiner (4 valsar, 8/2000)
  • Saxmaskin 10 / 4300
  • Fanuc-svetsrobotcell
  • Glasblästrings-, sandblästrings- och stålblästringsmaskiner

Se våra andra tjänster

Specialiserade på flerfastillverkning av tekniskt krävande mekaniska delar.

Specialiserade på blästring med glaskula, stålkula och sand samt våtmålning.

Specialiserade på flerfastillverkning av tekniskt krävande mekaniska delar.

UTNYTTJA VÅR SVETSERFARENHET

01

Leveranser
i tid

Att leverera i tid till våra kunder är prioriterat hos oss. Vårt heltäckande koncept är ett enkelt och säkert val för kunderna, som kan lita på att de får sina produkter i tid.

02

Exceptionell
kvalitet

Vår över 70 år långa erfarenhet i branschen manifesteras i exceptionell kvalitet för våra kunder. Vi är särskilt kända för vårt kunnande och vår kvalitet inom svetstjänster.

03

Långsiktiga
partnerskap

Vissa av våra nöjda kunder har varit hos oss i årtionden. Ett nära samarbete och ett kundorienterat tänkesätt fungerar som en garant för att vi alltid gör vårt bästa för att hjälpa ert företag att lyckas.

VÅRA REFERENSER

Som en aktiv och flexibel partner är vårt huvudmål att hjälpa ert företag att lyckas. Vårt mål är att etablera långsiktiga samarbeten i nära samarbete med våra kunder. Vissa av våra nöjda partner har varit hos oss i årtionden.

Boka en kostnadsfri konsultation

Intresserad av att diskutera våra tjänster mer detaljerat? Vill du ha en offert? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan!

Observera att vi kommer att bekräfta ditt önskade datum via e-post. Du kommer att få en möteslänk vid den bekräftade mötestiden i den e-postadress du har angett
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Matias Österberg

VD