Greenbay Marine Ltd Ab

”På Greenbay Marine använder vi våra erfarenheter av premiumbåtar och bilindustri för att tillverka aluminiumbåtar. Wel-Mach är vår partner inom skrovsvetsning för våra 35 fot långa Force10-båtar.

Eftersom riktigt duktiga svetsare är svåra att hitta kände vi att det skulle vara smart att lägga ut denna del av vår process på entreprenad. Vi hittade Wel-Mach när vi letade efter en svetspartner nära vårt eget huvudkontor. Vi hade en ny produkt och det var viktigt för oss att ha en partner som vi vid behov kunde besöka personligen. Wel-Mach visade sig vara en bra partner och tillsammans har vi utvecklat en kostnadseffektiv samarbetsprocess.

Vår produkt ligger ganska högt i pris för slutkunden, vilket innebär att svetskvaliteten måste vara exceptionell och exakt. Wel-Mach har alltid infriat våra förväntningar, och vi är mycket nöjda med resultatet av deras arbete. Jag uppskattar också den flexibilitet Wel-Mach har uppvisat – de har alltid gjort sitt bästa för att hjälpa oss även när plötsliga och oväntade behov uppstått. Vi har en ganska liten produktionskapacitet i antal, men jag har alltid känt att vi är en viktig kund och är prioriterade hos Wel-Mach.

Wel-Mach har den där fantastisk atmosfären hos ett familjeföretag och de människor som fattar beslut vet verkligen vad som händer på fabriksgolvet. Detta är en av anledningarna till att det är lätt att kommunicera med Wel-Mach: du kan oftast få alla svar du behöver med bara ett telefonsamtal.”

Kennet Strand