Logset Oy

”På Logset tillverkar vi skogsmaskiner för yrkesproffs. Wel-Mach tillverkar olika komponenter till våra maskiner, inklusive metallramverk till våra skördaraggregat. Vi har samarbetat med Wel-Mach i över 15 år.

Eftersom vi kan diskutera och utforma ritningar i nära samarbete, eller vid behov till och med besöka Wel-Machs huvudkontor, kan vi skapa kostnadseffektiva lösningar tillsammans. Wel-Mach gör samarbetet enkelt. Flexibiliteten är något jag vill betona, eftersom man ibland behöver göra ändringar i de ursprungliga planerna. Wel-Mach klarar av sådana ändringar på ett mycket flexibelt och effektivt sätt: de är den typ av företag som vid behov kan fatta beslut och leverera lösningar snabbt, med kundens bästa i åtanke.

Vi har samarbetat med Wel-Mach länge, och då är det naturligt att vi vid några tillfällen har stött på problem längs vägen. Förmågan att reflektera över förbättringsbehov och feedback är något mycket viktigt för oss i våra långsiktiga partnerskap. Wel-Mach har alltid löst saker på ett effektivt och bra sätt när saker och ting inte har gått som planerat. Detta öppna och utvecklingsinriktade arbetssätt är något vi uppskattar!”

Christian Westeråker